BURSA / MUSTAFAKEMALPASA - Karyağmaz İlkokulu

Nis

Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma, şiirler, gösteriler, çuval, süngerle su taşıma, balon patlatma yarışmalarıyla çok eğlenceli bir program oldu.

Emeği geçen Seçil ÖNEN, Ertuğrul YAVAŞ, Umut Can ÖREN ve Tolgahan ÖZTÜRK öğretmenlerimize, bütün öğrencilerimize, izlemeye gelen velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Sağlık, huzur ve mutlulukla, hep birlikte nice bayramlara İnşallah.

Bayram dönüşü şekerlerimiz hazır :) :)

Mrt

21 Mart Orman Haftası nedeniyle Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet Altıntaş, İlçe Jandarma Komutanı Emre KAVAK, Milli Eğitim Müdürü Veysel ÇALIK, Orman İşletme Müdürü Bünyamin Aslan, Orman İşletme Personeli ve TEMA Vakfı sorumluları ile okulumuzda ağaç dikimi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin ilgiyle dinledikleri Orman İşletme Personelinin sunumu sonrasında dağıttıkları hediyeler onları çok eğlendirdi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Matematik Öğretmenimiz Özge Nur KARA'nın öğrencilerimizle hazırladığı törende günün anlam ve önemine dair yazı ve şiirler okundu. "Temsîli Çanakkale Şehitliği" bizlere duygulu anlar yaşattı.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Veysel Çalık, Şube Müdürleri Mehmet Sabri Tekin ve Mehmet Ardıçoğlu ile okulumuzu ziyaret ettiler.

Mrt

Okulumuz kütüphanesine Cahit Zarifoğlu'nun tüm çocuk kitapları serisinden 5 er takım kazandıran ve karne töreninde bütün öğrencilerimize kitap hediye eden Mihmed (Mustafakemalpaşa İmam Hatipler Derneği) ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Işık'a değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Demonte haldeki şövale ve kitaplıklarımızı kuran Okul Müdürümüz Muhammet DEDE, değerli öğretmenlerimiz Umut Can ÖREN ve Adil ŞAHİN'e emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Bütün öğrencilerimize bere ve çorap gönderen hayırseverlerimize çok teşekkür ederiz.